Bacău Fest - Monodrame

Iulia Verdeș
Iulia Verdeș

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău organizează cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice „BACĂU FEST – MONODRAME”.

Festivalul alătură concursului rezervat unui singur actor care, în scenă, își va dovedi capacitatea de a împleti varii mijloace de expresie (text, mișcare, teatru-dans, animație etc), oferta unor spectacole complexe, de referință pentru scenele românești și străine.

LUNI 24 aprilie

Ora 11.00 – Pub Valhalla – spectacol lectură al unui nominalizat la Concursul de Dramaturgie

Ora 17.00, CONCURS – Hotel DecebalIulia Valentina Verdeș, Before breakfast, după Eugene O'Neill, regia Constantin Florescu, Teatrul Municipal Ariel, Râmnicu Vâlcea.

Concepută inițial de autorul ei Eugene O’Neill ca o dramă, spectacolul „Before Breakfast” al Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea este un pretext de dezbatere a problemelor cuplului într-o manieră grotesc-comică.
Realizatorii spectacolului propun publicului un salt peste bariera realului într-un ocean al emoțiilor exprimate direct, al senzațiilor reci și fierbinți ale sufletului pe care, de cele mai multe ori, nu le recunoaștem sau nu vrem să le recunoaștem. Actrița Iulia Verdeș conduce ca un ghid misterios și transparent spectatorul spre dilema eternă: „De ce trăim în cuplu?!”. 
Atmosfera este creată vizual de către scenograful-arhitect Costin Fierăscu, în deplină armonie cu muzica realizată de Mihai Balabaș și Marina Pîngulescu.

Iulia Verdeș a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie, secția Actorie. În urma rolului "ea" din filmul artistic independent "Elevator", în regia lui George Dorobanțu, după un scenariu de Gabriel Pintilei, a participat și a obținut premii la mai multe festivaluri naționale și internaționale. Este cunoscută publicului larg pentru rolul principal Miruna din filmul serial "Om bogat, om sărac", produs de MediaPro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel