COD GALBEN  Avertizare meteo 7 decembrie. Bucureşti, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov, sub cod galben

Mihai Ciobanu / 07 dec 2018 / 07:01 Salveaza PDF Comentarii
Vreme
Vreme

Meteorologii au emis, vineri dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu, Teleorman şi Ilfov, pe durata următoarelor trei ore. 

Update 2: Judeţele Ialomiţa, Prahova, Ilfov şi Călăraşi se află sub Cod galben de ceaţă până la ora 12:00, potrivit unei atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.În aceste zone, ceaţa va reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 m. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Update: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o nouă atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă valabilă până la ora 9:00 în mai multe localităţi din judeţele Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi. În aceste zone, ceaţa va reduce vizibilitatea local sub 200 m şi izolat sub 50 m. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Ştirea iniţială: Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 9:00, în judeţele Giurgiu, Teleorman şi Ilfov se va semnala ceaţă şi chiciură, dar şi vizibilitate redusă, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. 

Tot până la ora 9:00, ceaţa va persista în Municipiul Bucureşti, în special în zona periferică a oraşului. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24