COD GALBEN  ANM, vreme 1 decembrie. Meteorolog, informații actualizate

Vremea
Vremea

Mihai Timu, meteorolog de serviciu al ANM, a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii Alessandrei Stoicescu, cum va fi vremea pe 1 decembrie.

ANM, PRONOGZA METEO. „Ninsorile s-au restrâns în ultimele ore și vor continua. În această noapte, vor mai fi câteva fulguieli prin Dobrogea, Moldova, Oltenia și Banat. În schimb, vântul va continua să rămână de interes nu numai pentru noaptea care urmează, ci și pentru ziua de mâine. După ce expiră Codul Galben de ninsori viscolite, va intra în vigoare o informare care s-a emis odată cu Codul Galben de ieri și care ne spune că aceste intensificări ale vântului vor mai fi de interes pentru Bărăgan, Dobrogea, sudul Moldovei, unde vor fi rafale de 45 până la 55 km/h. Va fi accentuată senzația de frig", a spus Mihai Timu de la ANM.

ANM, PRONOGZA METEO. „Începând cu această noapte, vremea va continua să se răcească progresiv. O să ajungem la o vreme deosebit de rece în toată țara", potrivit meteorologului.

ANM, PRONOGZA METEO. „În dimineața zilei de 1 decembrie, gerul va fi prezent în aproape toată țara. În Capitală ne așteptăm la – 10 grade în centru, iar la periferie chiar mai scăzute de atât", a precizat acesta la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel