ANM: Prognoză specială pentru Capitală. Maxime de 10 grade luni

Foto Pexels
Foto Pexels

Vremea se încălzește în București, iar maxima de luni va ajunge la 10 grade Celsius.

Vremea se încălzește în București, iar maxima de luni va ajunge la 10 grade Celsius, potrivit prognozei speciale pentru Capitală emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Astfel, de duminică, de la ora 20.00, până luni, la ora 12.00, în București cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura minimă va fi de 2-3 grade, iar maxima termică a zilei de luni, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 10 grade. Dimineaţa vor fi condiții de ceață.

Vremea de Crăciun 2021 şi Revelion 2022. Veștile momentului de la ANM

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în prima jumătate a lunii decembrie, iar apoi vor reveni la normal, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată, vineri, de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților de Curbură.

Săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 20.12.2021 – 27.12.2021

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și local în cele centrale și sud-estice.

Săptămâna 27.12.2021 – 03.01.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel