ANM, prognoza pe REGIUNI. Cât mai ține instabilitatea atmosferică?

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie 2020.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Banat

ANM, prognoza meteo. Valorile diurne vor crește treptat de la 24...25 de grade în medie în primele zile ale intervalului (în 22, 23 și 24 iunie) spre 30 de grade în medie, în zilele de 29 și 30 iunie. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire ce va determina în intervalul 02 – 05 iulie înregistrarea unor valori medii diurne în jurul a 26 de grade. În ceea ce privește regimul termic nocturn, în prima săptămână de prognoză variațiile vor fi în general nesemnificative, astfel că se vor înregistra la scară regională temperaturi cuprinse între 14 și 16 grade în medie. În primele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză, se vor înregistra minime în jurul a 16 grade, apoi temperaturile vor scădea ușor până spre valori în jurul a 14 grade, în datele de 04 și 05 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în intervalul 22 – 24 iunie, apoi va crește din nou începând cu data de 26 iunie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Crișana

ANM, prognoza meteo. În intervalul 22 – 25 iunie variațiile temperaturilor diurne vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra valori de 24...25 de grade, în medie. Ulterior vremea se va încălzi ușor, astfel că maximele vor crește treptat până spre 28...29 de grade în medie, în zilele de 29 și 30 iunie. După 30 iunie, vreme se va răci, astfel că în ultimele zile ale celei de-a doua săptămâni de prognoză se vor înregistra valori de 24...25 de grade.

ANM, prognoza meteo. Temperaturile minime vor crește spre 16 grade, în medie, în 23 iunie, apoi vor scădea spre valori în jurul a 13 grade în datele de 24 și 25 iunie, pentru ca ulterior, până în 01 iulie să crească ușor și treptat din nou spre medii în jurul a 16 grade. După data de 01 iulie, va surveni un proces de răcorire a vremii, fapt ce va conduce la scăderea minimelor spre medii de 13...14 grade în zilele de 04 și 05 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în 22 și 23 iunie, apoi va crește din nou începând cu data de 25 iunie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Transilvania

ANM, prognoza meteo. Vremea se va încălzi ușor și treptat de la medii ale temperaturii maxime de 23..24 de grade în primele zile ale intervalului de prognoză spre 28 de grade în zilele de 29 și 30 iunie. Ulterior zilei de 30 iunie temperaturile maxime vor scădea, până spre valorii medii în jurul a 24 de grade, valori ce ce se vor înregistra în intervalul 02 – 05 iulie.

ANM, prognoza meteo. În ceea ce privește regimul nocturn, variațiile temperaturilor vor fi nesemnificative, astfel că pe parcursul intervalului de prognoză la scara regională se vor înregistra valori de 12...14 grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în primele zile ale intervalului (22 și 23 iunie), apoi va crește din nou începând cu data de 25 iunie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Maramureș

ANM, prognoza meteo. Temperaturile maxime vor crește ușor și treptat, de la valori de 23...25 de grade, în intervalul 22-24 iunie, spre medii în jurul a 28 de grade în zilele de 29 și 30 iunie. Ulterior zilei de 30 iunie, vremea se va răci, astfel că în intervalul 02 – 05 iulie se vor înregistra maxime în jurul a 24 de grade. Minimele vor crește spre medii în jurul a 16 grade în data de 23 iunie, apoi vor scădea până spre 12...13 grade în zilele de 24 și 25, pentru ca ulterior să crească, iar spre 15...16 grade în medie în 30 iunie și 01 iulie.

ANM, prognoza meteo. După data de 01 iulie o nouă răcire va determina înregistrarea în intervalul 03 – 04 iulie a unei temperaturi minime în jurul valorii de 13 grade, în medie. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată la începutul intervalului (în 22 și 23 iunie), apoi va crește din nou începând cu data de 25 iunie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Moldova

ANM, prognoza meteo. Vremea se va încălzi ușor, astfel că maximele vor crește de la medii de 24...25 de grade în intervalul 22 – 24 iunie, spre valori în jurul a 30 de grade în zilele de 29 și 30 iunie. Ulterior, temperaturile maxime vor scădea astfel că în intervalul 02 – 05 iulie media regională va fi de 26 de grade.

ANM, prognoza meteo. Variațiile temperaturilor minimele vor fi nesemnificative pe parcursul celor două săptâmâni de prognoză, astfel că, în medie, se vor înregistra la scară regională valori cuprinse între 15 și 17 grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în intervalul 22 – 26 iunie, apoi va crește din nou începând cu data de 01 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Dobrogea

ANM, prognoza meteo. În intervalul 22 – 27 iunie variațiile temperaturilor diurne vor fi nesemnificative de la o zi la alta, înregistrându-se valori de 25...26 de grade, în medie. Ulterior datei de 27 iunie, temperaturile maxime vor crește ușor și treptat până spre valori medii în jurul a 29 de grade în zilele de 29 și 30 iunie, apoi vor scădea spre 27 de grade, valoare ce va fi de interes pentru sfârșitul celei de-a doua săptâmâni de prognoză (în zilele de 04 și 05 iulie).

ANM, prognoza meteo. Pe tot parcursul intervalului de prognoză nu vor fi variații notabile ale temperaturiilor minime, astfel că la scară regională acestea vor fi cuprinse între 17 și 19 grade, în medie. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în intervalul 22 – 25 iunie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Muntenia

ANM, prognoza meteo. Temperaturile maxime vor crește ușor și treptat de la medii în jurul a 26 de grade la începutul intervalului (în zilele de 22, 23 și 24 iunie) spre valori medii de 30...31 de grade în ziua de 30 iunie. Ulterior datei de 30 iunie, vremea se va răcori ușor, astfel că în intervalul 02 – 05 iulie se vor înregistra în jur de 28 de grade, în medie.

ANM, prognoza meteo. Pe tot parcursul intervalului de prognoză nu vor fi variații notabile ale temperaturiilor minime, astfel că la scară regională acestea vor fi cuprinse între 15 și 17 grade, în medie. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în intervalul 22 – 27 iunie, apoi va crește din nou începând cu 01 iulie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. Oltenia

ANM, prognoza meteo. Regimul diurn al temperaturii aerului va marca o creștere ușoară, de la 25...26 de grade, în primele două zile ale primei săptâmâni de prognoză, spre medii în jurul a 30 de grade în ziua de 30 iunie. Ulterior datei de 30 iunie, temperaturile maxime vor scădea ușor, urmând ca la scară regională, în intervalul 02 – 05 iulie, să se înregistreze în medie 28 de grade.

ANM, prognoza meteo. Media minimelor nu va avea variații semnificative, urmând a fi de 15 grade în prima săptămână de prognoză și de 16...17 grade în cea de a doua săptămână. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată în intervalul 22 – 28 iunie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 5 iulie. La munte

ANM, prognoza meteo. Pe tot parcursul celor două săptâmâni de prognoză variațiile temperaturilor maxime de la o zi la alta vor fi nesemnificative, astfel că se vor înregistra în medie temperaturi cuprinse între 16 și 18 grade. În ceea ce privește regimul nocturn, în prima săptâmână de prognoză media temperaturilor minime se va situa în jurul valorii de 9 grade.

ANM, prognoza meteo. Ulterior, minimele vor crește ușor astfel că în intervalul 29 iunie – 02 iulie se vor înregistra 10...11 grade, în medie, ca apoi acestea să scadă din nou spre medii în jurul a 8 grade, valoare ce va caracteriza intervalul 03 – 05 iulie. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi ridicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2023 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1