COD PORTOCALIU  ANM, prognoză. Meteorolog: Când se încălzește

Furtuna
Furtuna

Dinu Mărăşoiu, de la ANM, a oferit, la Antena 3, cele mai noi informații despre vreme, anunțând totodată când vor crește temperaturile.

ANM, prognoza meteo. Până pe 24 octombrie, ora 22.00, în zonele montane se vor înregistra intensificări ale vântului, ninsori viscolite. La munte, îndeosebi la peste 1500 m altitudine, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind temporar zăpada și reducând vizibilitatea. La peste 1800 m vor fi rafale de peste 90 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită. În cursul zilei de astăzi, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, cu viteze în general de 55 – 70 km/h, mai mari în sudul extrem al țării.

ANM, prognoza meteo. De asemenea, astăzi, până la ora 19.00, este în vigoare, un Cod Portocaliu. Zone afectate sunt județele Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu. Vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 80 – 90 km/h.

ANM, prognoza meteo. În noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie) și pe parcursul zilei de joi (25 octombrie), în nordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55-65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h. Intensificări temporare ale vântului se vor mai semnala și în celelalte zone, cu rafale în general de 50-60 km/h, iar pe arii restrânse în Carpații Occidentali de peste 80 km/h.

ANM, prognoza meteo. Dinu Mărăşoiu, de la ANM, a spus, la Antena 3, că, de vineri, vom avea parte de o creștere treptată a temperaturii. „Duminică vom ajunge la o vreme caldă pentru această dată”, a precizat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel