ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019
ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019 În noaptea dintre ani, 2018 - 2019, vremea continuă să fie ca până acum. Temperaturile, deși în mare parte negative, nu vor fi scăzute. Vor fi temperaturi normale perioadei în care ne aflăm. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019 În 1 ianuarie 2019, va ninge în centru, vest și nord. Vremea va fi închisă în vest și sud-vest, iar în est și sud-est este posibil să-și facă apariția și soarele. În Muntenia, vor fi minime cuprinse între -6 și -2 grade, iar maxima va ajunge până la 4 grade, în Dobrogea, minimele vor fi între -4 grade și -1 grad, maxima ajungând tot la 4 grade, în Moldova va ninge, iar temperaturile vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. Și-n Transilvania ninge, temperaturile fiind cuprinse între -8 și 5 grade. În Maramureș, vor fi temperaturi minime mai ridicate, cuprinse între -2 și 2 grade. În Crișana vom avea minime între -4 și 2 grade, iar maxima ajunge la 3 grade, în Banat vom avea minime de -3 și 1 grad, iar maxime de 1-4 grade. În Oltenia, minimele vor fi între -6 și -1 grad, iar maximele ajung la 3 grade. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019 În 2 ianuarie 2019 se mai încălzește în special în sud și sud-est. Îl Oltenia, maximele ajung la 8 grade, în Muntenia la 7 grade, iar în Dodrogea la 5 grade. În restul țării se menține vremea rece, la fel ca-n 1 ianuarie, nefiind înregistrate mari diferențe. În Transilvania, Moldova și Maramureș va ninge, iar în Crișana și Banat va fi lapoviță și ninsoare. 

VAL DE AER RECE ASUPRA ROMÂNIEI


ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă radical la început de 2019 Din 3 ianuarie 2019, o masă de aer rece ajunge deasupra României. Va ninge în aproape toată țara, excepție va face Muntenia. În Dobrogea, minima va fi de -5 grade, în Muntenia, de -8 grade, în Moldova, cuprinsă între -10 și -5 grade. În Transilvania, vor fi minime de -13 și -7 grade, iar maxima nu va depăși 0 grade Celsius. În Maramureș, maxima va fi negativă, de cel mult -2 grade Celsius. Minima va fi cuprinsă între -13 și -8 grade. În Crișana, minimele vor fi între -10 grade și -6 grade. Îl Banat, maxima va fi de doar 1 grad, cu minime între -8 și -5 grade. În Oltenia, vor fi temperaturi minime ce vor atinge -11 grade, maxima va fi de doar 3 grade. În Muntenia, minimele vor fi cuprinse între -8 și  -3 grade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel