Urmărește emisiunea live


ANM, prognoza meteo. VREMEA se încălzește în toată țara: Val de aer CALD!

Toamnă
Toamnă

ANM, prognoza meteo. VREMEA se încălzește. De astăzi, temperaturile cresc în toată țara. La începutul săptămânii viitoare, vom avea temperaturi mai calde decât normalul perioadei. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA se încălzește:  Sâmbătă, valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această dată din calendar, în cea mai mare parte a țării, informează meteorologul de serviciu al ANM, Adrian Boariu, potrivit Mediafax. 

Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, în general, între 2 și 12 grade. În cursul nopții izolat se va semnala ceață, mai ales în zonele joase din sud.

ANM, prognoza meteo. VREMEA se încălzește: Duminică, vremea va deveni caldă pentru această dată, iar temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 20 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade.

ANM, prognoza meteo. VREMEA se încălzește De luni, maxime între 17 și 24 de grade. 

De luni, vremea va continua să se încălzească, astfel că maximele vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade. Potrivit reprezentantului ANM, cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice, în zonele montane și pe arii restrânse în rest.

”Vântul va avea intensificări la munte și local în vestul, nord-estul și sud-estul teritoriului. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață”, spune Adrian Boariu.

ANM, prognoza meteo. VREMEA se încălzește: Meteorologul de serviciul al ANM informează că marți vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu maxime cuprinse între 16 și 23 de grade. Cerul va fi pe tot parcursul zilei variabil și va ploua local doar în nord-vestul țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel