ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai

ANM
ANM

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai/ ANM a publicat progroza pe regiuni până-n 19 mai. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai BANAT

În perioada 8-11 mai, valorile termice diurne vor crește spre medii de 17...20 de grade. Va urma o nouă răcire a vremii în intervalul 12-14 mai, când media maximelor va scădea spre 14...15 grade, apoi aceasta va fi în creștere treptată spre 20...22 de grade, în zilele de 18 și 19 mai. Temperaturile medii nocturne se vor situa în general între 7 și 9 grade, exceptând nopțile din perioada 7-9 mai, când media lor va fi de 4...6 grade.

Ploi local însemnate cantitativ se vor semnala cu o probabilitate mai mare în perioada 12-15 mai.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai CRIȘANA

În perioada 8-11 mai, valorile termice diurne vor crește spre medii de 17...20 de grade. În intervalul 12-15 mai va urma o nouă răcire ușoară a vremii, astfel încât când media maximelor va scădea până în jurul valorii de 16 grade, apoi aceasta va fi în creștere treptată spre 20...22 de grade, în zilele de 18 și 19 mai. Temperaturile medii nocturne se vor situa în general între 6 și 8 grade, exceptând nopțile din perioada 7-9 mai, când media lor va tinde spre 4 grade.

Temporar va ploua în cea mai mare parte a intervalului, însă ploi local însemnate cantitativ se vor semnala cu o probabilitate mai mare în perioada 12-15 mai.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai TRANSILVANIA

Valorile termice diurne vor fi în creștere, astfel încât în perioada 9-18 mai vor oscila în medie între 15 și 18 grade, iar în ultima zi a intervalului, în data de 19 mai, vor tinde spre 20 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 5 și 7 grade, exceptând nopțile din 8 și 9 mai, când media acestora se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Local, averse, în general moderate cantitativ se vor semnala și în perioada 12-14 mai.

(w670) ANM, progn

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai MARAMUREȘ 

Valorile termice diurne vor fi în creștere, astfel încât în perioada 9-18 mai vor oscila în medie între 15 și 18 grade, iar în ultima zi a intervalului, în data de 19 mai, vor tinde spre 20 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 6 și 8 grade, exceptând nopțile din perioada 7-9 mai, când media acestora se va situa la 3...4 grade.

În perioada 12-14 mai, local ploile vor fi în general moderate cantitativ.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai MOLDOVA

După 9 mai, mediile maximelor termice vor oscila în general între 18 și 20 de grade. În scădere semnificativă vor fi și temperaturile minime, astfel încât în dimineața zilei de joi (9 mai), media va fi de 4 grade. În 10 mai, dimineața, media minimelor termice va fi de 8 grade, apoi, până la finalul intervalului de prognoză, nu vor mai fi variații termice semnificative.

Vor fi averse pe arii mai extinse după data de 9 mai.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai DOBROGEA

Media temperaturilor maxime va scădea, de la 20 de grade în prima zi, până la 15 grade în data de 8 mai. Ulterior valorile termice maxime vor fi în general în creștere, astfel încât la sfârșitul intervalului de prognoză media lor va atinge din nou 20 de grade. Vor scădea și temperaturile minime, până în 8 și 9 mai dimineața, când media lor va fi de 7...8 grade. În 10 mai dimineața vor fi cu 3...4 grade mai mult, apoi variația termică va fi nesemnificativă.
Vor fi averse aproape în fiecare zi, dar mai ales în data de 6 mai și între 10 și 19 mai.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai MUNTENIA

Vremea se va răci accentuat, de la o medie a temperaturilor maxime de 22 de grade înprima zi, până la 14 grade în cea de a doua. Ulterior, până în 12 mai se va încălzi treptat, astfel încât media maximelor va atinge 21 de grade, pentru ca în ziua imediat următoare săm se se răcească cu aproximativ 3 grade. Din 14 și până în 19 mai se va încălzi din nou treptat,iar în ultima zi de prognoză media maximelor va fi de 21...22 de grade. Minimele termice vorfi în scădere până în dimineața zilei de 9 mai, când media lor va atinge 5...6 grade, în 10 maidimineața vor fi în medie 9 grade, apoi nu vor mai avea modificări importante.

Vor fi averse pe arii extinse aproape în fiecare zi. Excepție va face ziua de 8 mai șiprima parte a zilei de 9 mai, când acestea vor fi posibile doar izolat.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai OLTENIA

Vremea se va încalzi treptat până în data de 11 mai când maximele termice vor atinge în medie 21 de grade. În următoarele două zile se va răci cu 4...5 grade, iar din 14 procesul de încălzire al vremii se va relua. În această dimineață, minima a fost de 5 grade. Până-n 10 mai se vor atinge în medie 9 grade, iar până la finalul intervalului de prognoză nu se vor mai înregistra variații semnificative.

Vor fi averse frecvent de astăzi. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 19 mai LA MUNTE

În perioada 9-18 mai, temperaturile vor oscila în medie între 6 și 10 grade, iar în ultima zi a intervalului, în data de 19 mai, vor tinde spre 12 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 și 3 grade. 

Temporar va ploua în cea mai mare a intervalului. Local, averse, în general moderate cantitativ se vor semnala și în perioada 12-14 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel