€ 4.8314
|
$ 4.4445
|
Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie 2020

Alexandru Ichim / 03 feb 2020 / 13:31

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie 2020. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Banat

 

ANM, prognoza meteo. În primele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...12 grade și a celor minime de 5...7 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie de 2...4 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 10...12 grade, iar a celor minime până în jurul a 2 grade. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în perioada 3-5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe spații mici.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Crișana

 

ANM, prognoza meteo. În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 8...10 grade și a celor nocturne de 4...6 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime în medie de 1...4 grade și minime cuprinse între -8 și -2 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 10...12 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 1 grad. În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe arii restrânse. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Transilvania

 

ANM, prognoza meteo. În primele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 6...8 grade și a minimelor de 2...3 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne cuprinse, în medie, între -2 și 2 grade și minime în general între -12 și -6 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 7...9 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -2 grade. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în perioada 3-5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și vor apărea doar trecător și pe spații mici.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Maramureș

 

ANM, prognoza meteo. În zilele de 3 și 4 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor diurne de 6...9 grade și a celor nocturne de 3...5 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime, în medie, de -2...2 grade și minime cuprinse în general între -10 și -4 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 7...8 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade. În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor fi slabe și vor apărea doar local.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Moldova

 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi caldă în primele două zile, cu o medie regională a temperaturilor maxime de 8...10 grade și a celor minime de 2...4 grade, apoi se va răci. În perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne cuprinse, în medie, între -2 și 2 grade și minime în general între -10 și -4 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 9...10 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie, iar în restul intervalului acestea vor putea apărea trecător și pe arii restrânse.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Dobrogea

 

ANM, prognoza meteo. În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor diurne cuprinsă între 10 și 14 grade și a celor nocturne între 4 și 6 grade, apoi, în perioada 5-9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime, în medie regională, de -2...2 grade și minime cuprinse în general între -6 și -2 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 9...10 grade, iar a celor minime spre 2...3 grade. În zilele de 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate cantitativ, în timp ce în restul intervalului, acestea vor putea apărea trecător și pe arii restrânse.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Muntenia

 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi deosebit de caldă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 11 și 15 grade și a celor minime în jurul a 4 grade, apoi se va răci. Prin urmare, în perioada 5-9 februarie, regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori diurne în medie cuprinse între 0 și 5 grade și minime în general între -8 și -4 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 11...12 grade, iar a celor minime spre 0 grade. Precipitații moderate cantitativ se vor semnala în zilele de 4 și 5 februarie, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. Oltenia

 

ANM, prognoza meteo. În zilele de 3 și 4 februarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor diurne cuprinsă între 10 și 14 grade și a celor nocturne între 3 și 5 grade, apoi, în perioada 5- 9 februarie, se va răci, iar regimul termic se va situa în jurul mediilor specifice, cu valori maxime în medie de 2 și 5 grade și minime cuprinse în general între -8 și -4 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 11...12 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de 0 grade. În 3 și 4 februarie se vor semnala precipitații moderate, respectiv în general slabe cantitativ, iar în restul intervalului probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 16 februarie. La munte

 

ANM, prognoza meteo. În primele două zile, media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar a celor minime între -2 și 0 grade. Apoi, vremea se va răci semnificativ, astfel încât în perioada 5-9 februarie se vor înregistra, în medie, valori termice diurne cuprinse între -8 și -4 grade și nocturne, în general, între -14 și -10 grade.

ANM, prognoza meteo. În cea de a doua săptămână tendința temperaturilor va fi de ușoară creștere, astfel încât spre finalul intervalului media maximelor va tinde spre 0...2 grade, iar a celor minime până în jurul valorii de -4 grade. Precipitații moderate și local însemnate cantitativ se vor semnala între 3 și 6 februarie, iar în restul intervalului acestea vor fi slabe și pe arii mai restrânse.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25