ANM, prognoza meteo. Vremea pe O LUNĂ!

ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

ANM, prognoza meteo. Vremea pe O LUNĂ! Meteorologii au publicat estimarea meteo pentru o lună. Vezi cum va fi vremea în perioada 26 august - 23 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 6 august  - 2 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

ANM, prognoza meteo. Vremea 2 - 9 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor putea avea o tendință ușor deficitară, local în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

ANM, prognoza meteo. Vremea 9 - 16 septembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dai mai ales în sudul și sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

ANM, prognoza meteo. Vremea 16 - 23 septembrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor putea fi ușor excedentare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel