ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o luna, 8 iulie - 5 august 2019

Irina Constantin / 08 iul 2019 / 09:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o luna, 8 iulie - 5 august 2019    ANM a publicat prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o luna, 8 iulie - 5 august 2019:

 

ANM, prognoza meteo. VREMEA 8 - 15 iulie

 

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în nord-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali.

ANM, prognoza meteo. VREMEA  15 - 22 iulie

 

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în regiunile intracarpatice dar și ușor excedentare în extremitatea de sud-est a țării.

ANM, prognoza meteo. VREMEA  22 - 29 iulie

 

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 29 iulie - 5 august

 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cele normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a teritoriului.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24