ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o lună 7 ianuarie - 4 februarie 2019

Irina Constantin / 05 ian 2019 / 16:09 Salveaza PDF Comentarii
ANM
ANM

ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o lună 7 ianuarie - 4 februarie 2019 Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru o lună. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o lună 7 ianuarie - 4 februarie 2019: 

ANM, prognoza meteo. VREMEA 7 - 14 ianuarie 2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, abatere termică negativă ce va fi mai pronunțată în zonele montane. Cantitățile de precipitațiile vor fi excedentare în jumătatea sudică a țării și în general apropiate de cele specifice perioadei în rest.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 14 - 21 ianuarie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această săptămână, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile sudice și sud-estice dar și a unui ușor excedent, local în regiunile nordice.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 21 - 28 ianuarie 2019

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în extremitatea sudică a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo. VREMEA 28 ianuarie - 4 februarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sudul și sud-estul țării și ușor mai coborâte în nord-vestul și nordul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar la nivelul întregii țări.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28