ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 5 august - 2 septembrie 2019

Irina Constantin / 04 aug 2019 / 08:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM a publicat prognoza meteo pe o lună. Vezi cum va fi vremea din 5 august până în 2 septembrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea Săptămâna 5 - 12 august 2019

 

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de nord-vest a teritoriului și în general deficitar în regiunile sudice și sud-vestice. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

ANM, prognoza meteo. Vremea Săptămâna 12 - 19 august 2019

 

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și nord- estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

ANM, prognoza meteo. Vremea Săptămâna 19 - 26 august 2019

 

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, în regiunile centrale și estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea Săptămâna 26 august - 2 septembrie 2019

 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25