ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie - 1 octombrie 2018

ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie  - 1 octombrie 2018 Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună, de luni, 3 septembrie 2018, până în 1 octombrie 2018. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie  - 1 octombrie 2018 Iată cum va fi vremea până-n 1 octombrie 2018: 

ANM, prognoza meteo. Vremea în 3 - 10 septembrie 2018

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Meteorologii anunță că vom avea temperaturi care se vor situa peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în nord-vest, centru și est. 

În schimb, vor fi precipitații abundente în vest și sud-vest. În restul teritoriului, vor fi precipitații normale perioadei. Excepție pot face regiunile nord-estice, unde este posibil ca precipitațiile să fie deficitare.

ANM, prognoza meteo. Vremea în 10  - 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul climatologic al săptămânii. E posibil să fie temperaturi chiar mai ridicate în nord est și pe litoral. 

Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele perioadei ale intervalului local în nordul și nord-estul țării. În sud și sud-est e posibil să fie precipitații mai abundente. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în 17 - 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, posibil ușor mai ridicate în nord și nord-vest. Precipitațiile pot fi ușor excedentare în zona de munte și-n vest, centru și est, în restul teritoriului fiind apropiate de norma perioadei. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în 24 septembrie - 1 octombrie 2018

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai ridicate decât acestea în special în nord-vestul și centrul țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului în majoritatea regiunilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel