ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie - 1 octombrie 2018

Irina Constantin / 01 sep 2018 / 19:48 Salveaza PDF Comentarii
ANM, prognoza meteo
Descriere foto: ANM, prognoza meteo

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie  - 1 octombrie 2018 Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună, de luni, 3 septembrie 2018, până în 1 octombrie 2018. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 3 septembrie  - 1 octombrie 2018 Iată cum va fi vremea până-n 1 octombrie 2018: 

ANM, prognoza meteo. Vremea în 3 - 10 septembrie 2018

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Meteorologii anunță că vom avea temperaturi care se vor situa peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în nord-vest, centru și est. 

În schimb, vor fi precipitații abundente în vest și sud-vest. În restul teritoriului, vor fi precipitații normale perioadei. Excepție pot face regiunile nord-estice, unde este posibil ca precipitațiile să fie deficitare.

ANM, prognoza meteo. Vremea în 10  - 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul climatologic al săptămânii. E posibil să fie temperaturi chiar mai ridicate în nord est și pe litoral. 

Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele perioadei ale intervalului local în nordul și nord-estul țării. În sud și sud-est e posibil să fie precipitații mai abundente. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în 17 - 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, posibil ușor mai ridicate în nord și nord-vest. Precipitațiile pot fi ușor excedentare în zona de munte și-n vest, centru și est, în restul teritoriului fiind apropiate de norma perioadei. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în 24 septembrie - 1 octombrie 2018

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai ridicate decât acestea în special în nord-vestul și centrul țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului în majoritatea regiunilor.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24