ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 24 septembrie - 22 octombrie 2018

Irina Constantin / 21 sep 2018 / 14:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 24 septembrie - 22 octombrie 2018 Meteorologii au publicat prognoza pe o lună. Săptămâna care urmează vine cu o răcire accentuată și cu ploi abundente. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 24 septembrie - 22 octombrie 2018:

ANM, prognoza meteo. Vremea 24 septembrie 2018 - 1 octombrie 2018

Ploi abundente și temperaturi sub ceea ce e normal pentru această perioadă. Este anunțul meteorologilor cu privire la săptămâna viitoare: 

”Valorile termice medii ale perioadei, cel mai probabil, se vor situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații este posibil să fie excedentare în regiunile sudice și apropiate de normele climatologice în restul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 - 8 octombrie 2018

Aerul rece va părăsi spațiul României în prima săptămână a lunii octombrie, dar își va pune amprenta asupra precipitațiilor și temperaturilor ce vor urma:  

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor sub aceste medii.

Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar local la munte și în sud-vest.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 - 15 octombrie 2018

Din a doua săptămână a lunii octombrie, vremea va intra în normele perioadei: 

”Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării. 

Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, apropiate de normalul săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu o tendință ușor excedentară pe arii restrânse în estul teritoriului.”

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 - 22 octombrie 2018

Vremea bună continuă și-n a treia săptămână a lunii octombrie, când vor fi temperaturi și precipitații tipice perioadei: 

”Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.”Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25