ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 1 - 29 octombrie 2018

Irina Constantin / 01 oct 2018 / 11:55 Salveaza PDF Comentarii
ANM, prognoza meteo
Descriere foto: ANM, prognoza meteo

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 1 - 29 octombrie 2018 Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pe săptămâni pentru luna octombrie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 1 - 8 octombrie 

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea de nord-vest a teritoriului, cu posibilitatea de a fi ușor excedentar local în sud-est.

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 - 15 octombrie 

Mediile valorilor termice se vor situa în general peste normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi, cel mai probabil, apropiate de normalul săptămânii în cea mai mare parte a țării.

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 - 22 octombrie

Temperatura aerului, în general, va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în regiunile vestice, nordice și centrale.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.

ANM, prognoza meteo. Vremea 22 - 29 octombrie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Sunt așteptate în general cantități de precipitații apropiate normele climatologice în majoritatea regiunilor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25