ANM, prognoza meteo. Vremea până în 5 decembrie

Irina Constantin / 06 noi 2018 / 17:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM, prognoza meteo. Vremea până în 5 decembrie Meteorologii au emis prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea până în 5 decembrie: 

ANM, prognoza meteo. Vremea 5 - 12 noiembrie 

Temperatura medie a aerului se va situa peste cea normală a perioadei, cu o abatere mai mare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Regimul pluviometric va fi deficitar în întreaga țară, deficit ce va fi mai pronunțat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

ANM, prognoza meteo. Vremea 12 - 19 noiembrie

La nivelul întregii țări, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, abatere ce va fi mai pronunțată în extremitatea vestică și de nord-vest a țării. Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga țară, cu un deficit mai pronunțat în regiunile sud-vestice.

ANM, prognoza meteo. Vremea 19 - 26 noiembrie

Valorile termice se vor situa, în general, ușor peste cele climatologic normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare față de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 26 noiembrie - 3 decembrie

Există probabilitatea ca mediile valorilor termice să fie ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric este posibil să fie în general deficitar, în cea mai mare parte a țării.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23