ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: echinocțiu toamnă 2018, temperaturile scad

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: echinocțiu toamnă 2018, temperaturile scad Vremea se schimbă radical de duminică. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend: echinocțiu toamnă 2018, temperaturile scad Sâmbătă, 22 septembrie, este ultima zi cu vreme frumoasă în sudul și sud-estul României. În centru, nord, vest deja își fac apariția ploile, iar temperaturile în termometre scad. 

Pe regiuni, situația va sta astfel: În Muntenia, maxima va fi de 24 - 31 de grade Celsius, soare cu nori, în Dobrogea vor fi maxime de chiar 30 de grade și soare cu nori, la fel și-n Oltenia. În Moldova vom avea minime scăzute de 7 - 10 grade Celsius, dar maxime ce vor atinge 25 - 30 de grade. Cu toate acestea, local, va ploua. 

În Maramureș vor fi maxime de 22 - 25 de grade, iar soarele nu-și va face apariția, va fi înorat și va ploua. Minima va fi de 4 - 7 grade Celsius. 

În Transilvania vor fi minime de 5 - 10 grade Celsius, iar maxime de 21 - 28. Vor fi furtuni. La fel și-n vest, în Crișana și-n Banat. În Banat, vor fi maxime de 27 de grade, iar în Crișana de doar 24. 

(w670) ANM, progn

Duminică, când are loc echinocțiul de toamnă, 23 septembrie, vremea se răcește în sud, sud-est, est și se încălzește în centru, vest și nord. 

În Dobrogea, maximele scad cu 8 grade. Maxima de duminică va fi de doar 22 de grade Celsius și va ploua. Vor fi temperaturi minime de 8 - 15 grade Celsius. În Muntenia, vom avea maxime de 17 - 24 de grade Celsius și va ploua. În Moldova, maximele vor fi de doar 18 - 22 de grade și, de asemenea, va ploua. În Oltenia vor fi maxime de 21 - 28 de grade, ceva mai ridicate decât în celelalte regiuni lovite de ploi. Și aici va ploua. 

În Banat nu va mai ploua, dar maxima nu va depăși 23 de grade Celsius. Nici în Transilvania nu depășește 23 de grade Celsius. În Crișana, vor fi maxime de 18 - 21 de grade, iar în Maramureș maxima zilei va fi de 19 grade. În toate aceste regiuni nu va mai ploua, va fi parțial înnorat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel