ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 10 - 11 noiembrie

Irina Constantin / 09 noi 2018 / 08:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 10 - 11 noiembrie În weekend, vremea continuă să fie mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Nu vom avea ploi însemnate, dar vom avea nori și ceață și minime negative. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 10 - 11 noiembrie Sâmbătă, în Sulina, Constanța, Iași, va fi ceață. În restul țării, vom avea cer variabil sau parțial noros. Va fi un senin în Râmnicu Vâlcea. În Sulina vom avea temperaturi cuprinse între 10 și 13 grade Celsius, în Constanța, între 10 și 15, 10 grade fiind temperatura minimă. În restul țării, vom avea temperaturi minime de 1-3 grade Celsius. Minimă negativă va fi la Sibiu, de -2 grade Celsius. Vom avea maxime de 14 grade în Iași, Botoșani, 13 grad în Cluj-Napoca, 15 în Craiova și Sibiu, 16 grade în București, Râmnicu-Vâlcea și Arad. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, 10 - 11 noiembrie Duminică, cerul va fi mai mult noros în Iași și-n Constanța. Cu toate acestea remarcăm temperaturi minime mai ridicate decât sâmbătă, ceea ce anunță o zi mai plăcută din punct de vedere termic. Și temperaturile maxime vor fi mai ridicate cu câteva grade. 

Temperaturile minime continuă să fie ridicate în Dobrogea, de 10 grade Celsius. Maxima din Constanța va fi de 16 grade, iar cea din Sulina de 13. În București vom avea temperaturi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius. În Botoșani, vor fi temperaturi cuprinse între 4 și 13 grade Celsius. În Iași, vom avea temperaturi cuprinse între 7 și 14 grade Celsius. Minime de 3 grade Celsius vor fi înregistrate în Craiova, Râmnicu Vâlcea și Cluj Napoca. 0 grade vor fi în Sibiu, iar 4 în Arad. În ceea ce privește temperaturile maxime, vor fi 14 grade în Cluj Napoca, 16 în Sibiu și Craiova și 18 în Arad. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26