ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarele patru săptămâni

Descriere foto:

ANM, prognoza meteo. Valorile termice medii prognozate pentru următoarele patru săptămâni se vor situa peste normalul acestei perioade, cu precipitații.

ANM, prognoza meteo. Săptămâna viitoare va aduce temperaturi peste normalul acestei perioade. Vom avea temperaturi peste norma, în sud şi est, cu precipitaţii care vor apărea în reprize, mai ales în zona de munte şi pe partea de vest, centru, aprecizat Florina Georgescu, director ANM, pentru România TV.

ANM, prognoza meteo. Și în următoarele două săptămâni, precipitațiile vor apărea la deal şi la munte, în regiunile vestice, nordice şi centrale.

ANM, prognoza meteo. Din punct de vedere termic, și în celelalte trei săptămâni, până la sfârşitul primei decade a lunii octombrie, este de aşteptat că temperaturile să fie apropiate de normal sau, în unele zone din sud sau est, peste acest normal, nefiind exclus ca în zonele în care ploua mai mult să fie mai răcoare de cât ar fi de dorit în această perioadă.

ANM, prognoza meteo. În următoarele două weekend-uri, la mare, vremea va fi din ce în ce mai frumoasă. Spre sfârşitul zilei de duminică există posibilitatea de ploaie.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25