ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019

Irina Constantin / 01 oct 2019 / 09:24 Salveaza PDF Comentarii
ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019
ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019

ANM a publicat prognoza meteo pentru luna octombrie 2019. Vezi cum va fi vremea în această lună. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019 În săptămâna aceasta, până în 7 octombrie, meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod specific perioadei în regiunile sudice și sud-estice. În restul țării, temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cu privire la precipitații, în această săptămână vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, mai ales în nordul extrem și-n regiunile extracarpatice. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019 În săptămâna 7 - 14 octombrie, meteorologii anunță că ”temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.” Cu privire la nivelul precipitaților, ANM anunță că ”se vor menține excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nordul extrem al teritoriului”. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019 A treia săptămână a lunii octombrie, 14 - 21 octombrie 2019, vine cu temperaturi apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. În ceea ce privește precipitațiile, vor reveni la nivelul normal intervalului, la nivelul întregii țări. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019 În săptămâna 21 - 28 octombrie 2019, vremea va continua să fie normală pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24