ANM, prognoza meteo. Vremea în luna noiembrie 2019

Irina Constantin / 03 noi 2019 / 23:48 Salveaza PDF Comentarii

ANM, prognoza meteo. Vremea în luna noiembrie 2019 Meteorologii au publicat estimarea meteo pentru luna noiembrie. Cum va fi vremea. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în luna noiembrie 2019: 


ANM, prognoza meteo. Vremea 4 - 11 noiembrie 2019

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în restul țării va fi deficitar, mai ales în sudul și sud-estul teritoriului.

ANM, prognoza meteo. Vremea 11 - 18 noiembrie 2019

 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

ANM, prognoza meteo. Vremea 18 - 25 noiembrie 2019

 

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile estice și sud-estice și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

ANM, prognoza meteo. Vremea 25 noiembrie - 2 decembrie 2019

 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de preciptații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24