COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN

ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN. ANM a transmis un mesaj de informare. Gabriela Băncilă a prezentat, la România TV, o scurtă prognoză meteo pentru următoarea perioadă, începând din Ajun şi până de Crăciun.

ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN

ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN. Vom avea o vreme schimbatoare, de astazi si pana de Craciun. Vremea isi va schimba aspectul in unele zone din țară. Acest mesaj d einformare care este in vigorea pana maine seara este dublat de o atentinare cod galben hidrologica. Aceste ploi pot cumula cantitati de 20-25 litri pe metru patrat si vin peste un strat de zapada prezent in zonele joase de relief, dar si la munte, precipitatiile sunt prezente si la altitudini de 1000-1200 m. Debitele raurilor sunt in crestere.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate

ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN. Aceasta situatie este valabila pana maine seara, in Maramures, Transilvani, Crisana. Ploile se transforma in lapovita si ninsoare. Treptat influentele unei mase de aer mai rece, care se vor resimti in toata tara. Maine seara si pe timp de noapte, dar si luni, in Maramures , Transilvania si Crisana vor predomina ninsorile care duc la depunerea unui strat de zapada. Vor fi asociate cu intensificari ale vantului la munte, acolo unde avem si cod galben.

ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN. Vom ajunge la ziua de Craciun cu temperaturi scazute. Noaptea in care vine Mos Craciun, in unele zone din tara, vom avea un peisaj specific sezonului pe care il traversam .

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea de Crăciun, 25 - 26 decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel