ANM, prognoza meteo. VREMEA: GER și NINSOARE în București

ANM, prognoza meteo. VREMEA: GER și NINSOARE în București Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA: GER și NINSOARE în București Din 27 noiembrie, de la ora 20:00, până în 28 noiembrie, la ora 08:00, meteorologii anunță că vor fi precipitații, la începutul nopții sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții pentru depuneri de gheață. Vântul se va intensifica treptat, iar până dimineață va atinge viteze la rafală în jurul a 55 km/h și se va depune strat de zăpadă de până la 2...4 cm. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

ANM, prognoza meteo. VREMEA: GER și NINSOARE în București  Din 28 noiembrie de la ora 8:00 până a doua zi la aceeași oră, îndeosebi în prima parte a zilei va ninge, iar temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Grosimea stratului de zăpadă nu va fi unifromă și se va situa în medie între 7 și 10 cm, izolat posibil 15 cm. Vremea va deveni deosebit de rece; temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade.

ANM, prognoza meteo. VREMEA: GER și NINSOARE în București  Din 29 noiembrie de ora 08:00 până pe 30, tot la ora 08:00, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4...-3 grade și o minimă în jurul valorii de -7 grade. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h. Trecător vor fi posibile fulguieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel