ANM, prognoza meteo. Vremea de CRĂCIUN și REVELION, 10 decembrie - 7 ianuarie

Irina Constantin / 07 dec 2018 / 16:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM, prognoza meteo. Vremea de CRĂCIUN și REVELION, 10 decembrie - 7 ianuarie Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea de CRĂCIUN și REVELION, 10 decembrie - 7 ianuarie: 

ANM, prognoza meteo. Vremea 10 - 17 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

ANM, prognoza meteo. Vremea 17 - 24 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii țări, iar abaterea termică va fi mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 24 - 31 decembrie 2018

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

ANM, prognoza meteo. Vremea 31 decembrie 2018 - 7 ianuarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25