ANM, prognoza meteo. Vremea de CRĂCIUN și REVELION, 10 decembrie - 7 ianuarie

ANM, prognoza meteo. Vremea de CRĂCIUN și REVELION, 10 decembrie - 7 ianuarie Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea de CRĂCIUN și REVELION, 10 decembrie - 7 ianuarie: 

ANM, prognoza meteo. Vremea 10 - 17 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

ANM, prognoza meteo. Vremea 17 - 24 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii țări, iar abaterea termică va fi mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 24 - 31 decembrie 2018

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

ANM, prognoza meteo. Vremea 31 decembrie 2018 - 7 ianuarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel