ANM, prognoza meteo. Temperaturi în scădere. Ne așteaptă ploi

Meteorologul Gabriela Bancilă a prezentat, la România TV, cele mai noi informații despre vreme, vorbind și despre o nouă scădere a temperaturilor.

ANM, prognoza meteo septembrie. „Foarte puțin probabil să ajungem la haine de vară. În dimineața aceasta, consemnăm o creștere, în unele zone din țară, a valorilor termice față de ieri dimineață. O zi mai caldă astăzi, temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă", a declarat, vineri dimineață, în jurnalul orei 9.00, la România TV, Gabriela Băncilă.

ANM, prognoza meteo septembrie. „Pe parcusul zilei de mâine, vom vorbi despre o schimbare în aspectul vremii. Va implica o scădere semnificativă a temperaturilor. De această dată, se va înregistra în Banat, Crișana, mai ales în Maramureș, în zona Transilvaniei, unde, mâine, apreciem că vor fi temperaturi cu 10-11 grade mai coborâte decât cele de astăzi”, conform acesteia.

ANM, prognoza meteo septembrie. „Pe lângă scăderea de temperatură, se vor înregistra și ploi, în special în partea de nord, nord-est a teritoriului", a anunțat Gabriela Băncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel