ANM, prognoza meteo. SURPRIZĂ de la meteorologici

ANM
ANM

Alina Șerban, meteorolog ANM, a oferit, miercuri, la Antena 3, informații importante despre vreme. 

ANM, PROGNOZA METEO APRILIE 2019. „Circulația aerului pe parcursul întregii săptămânii se va face din sector preponderent sudic, adică o masă de aer din zona de nord a Africii s-a deplasat și continuă să se deplaseze către o mare parte din Europa, inclusiv zona țării noastre. Masa de aer e încărcată cu particule de praf saharian”, a spus Alina Șerban, miercuri, 24 aprilie, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv”.

ANM, PROGNOZA METEO APRILIE 2019. „Praful saharian va veni și în zilele următoare. Va fi mai greu de remarcat zilele următoare, pentru că nu vor fi precipitații pentru a le observa, cum s-a întâmplat pe parcursul nopții care a trecut”, a precizat meteorologul.

ANM, PROGNOZA METEO APRILIE 2019. „Surpriza este că această masă de aer cald încărcată cu particule de praf saharian este o masă de aer tropical care determină temperaturi ridicate. În țara noastră, în zilele următoare, maximele vor urca la 29-30 de grade, în partea de vest a țării, în celelalte regiuni, 24-25-26 de grade”, a spus Alina Șerban.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel