ANM, prognoza meteo septembrie. Informații actualizate

De vineri, vom avea parte de temperaturi pozitive, a precizat, la România TV, Romica Jurca.

ANM, prognoza meteo septembrie. „Mai urmează o dimineață cu temperaturi foarte scăzute, negative la munte, negative și în depresiuni și zonele mai joase de relief din Maramureș, Transilvania, sudul Banatului, nordul Olteniei, Munteniei, unde se va produce în continuare brumă. În zonele montane temperaturile vor fi foarte coborâte", a spus, miercuri dimineață, în jurnalul orei 9.00, la România TV, Romica Jurca.

ANM, prognoza meteo septembrie. „Vineri dimineață vorbim despre temperaturi pozitive. (...) Vineri, vor fi temperaturi, în general, mai mari de 20-22 de grade. Prin Moldova sunt posibile 26-27 de grade. Sâmbătă, duminică, temperatura va marca o ușoară scădere, resimțită mai mult în jumătatea de nord a țării. În loc de 22 de grade, vor fi 18, 19, ceea ce nu este foarte rău, în condițiile în care vântul se liniștește”, a mai spus aceasta.

ANM, prognoza meteo septembrie. „Astăzi va mai fi vânt destul de intens în zona montană și, în special, prin nordul Moldovei, Delta Dunării. De mâine, lucrurile se mai liniștesc", a precizat Jurca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel