ANM, prognoza meteo pe trei luni. Vremea în iulie, august, septembrie 2018

Irina Constantin / 01 iul 2018 / 15:17 Salveaza PDF Comentarii
Prognoza meteo
Descriere foto: Prognoza meteo

ANM, prognoza meteo pe trei luni. Vremea în iulie, august, septembrie 2018 ANM a publicat estimarea meteo pentru iulie, august și septembrie 2018. 

ANM, prognoza meteo pe trei luni. Vremea în iulie 2018

Meteorologii anunță că în luna iulie 2018 va fi mai cald decât în mod normal. Deși startul nu este cel mai fericit, ci caracterizat prin temperaturi scăzute, nori, vreme instabilă, ANM arată, în estimarea meteo publicată că temperaturile lunii iulie vor fi peste media multianuală lunară, mai ales în sud, sud-est și vest. Vor fi temperaturi medii chiar și cu 6 grade mai ridicate decât cele normale perioadei. 

Precipitațiile sunt anunțate a fi mai puține decât în mod normal în luna iulie 2018. Harta ANM arată precipitații chiar și cu 30l/mp mai scăzute decât media multianuală lunară. 

ANM, prognoza meteo pe trei luni. Vremea în august 2018

În luna august 2018, continuă a fi vreme caldă. Vor fi temperaturi cu peste 5 - 6 grade Celsius peste media lunară multianuală. Va fi foarte cald local în sud și-n sud-vest. Vreme caldă va fi în tot sudul, sud-estul, vestul țării. În centru și nord vor fi temperaturi caracteristice perioadei. 

Precipitațiile vor fi, în general, deficitare, cu mult sub media perioadei. 

ANM, prognoza meteo pe trei luni. Vremea în septembrie 2018


Prima lună de toamnă vine tot cu temperaraturi ridicate. În nord și-n centru vor fi temperaturi normale, caracteristice unei luni de septembrie, iar în restul țării va fi mai cald.

Precipitațiile continuă să fie deficitare în sud, est, vest. 

(w670)(w670)


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27