ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea 15 aprilie - 13 mai 2019

Roxana Neagu / 13 apr 2019 / 00:09 Salveaza PDF Comentarii
Paște 2019
Paște 2019

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea 15 aprilie - 13 mai 2019  Meteorologii au publicat prognoza meteo, estimarea despre cum va fi vremea în următoarea lună. 

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea 15 - 24 aprilie

 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

 

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 - 29 aprilie

 

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea 29 aprilie  - 6 mai

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea 6 - 13 mai 

 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24