ANM, prognoza meteo MODIFICATĂ. Schimbare de VREME

Irina Constantin / 16 oct 2018 / 14:50 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ANM, prognoza meteo MODIFICATĂ. Schimbare de VREME Meterologii au schimbat prognoza pe o lună. 

ANM, prognoza meteo MODIFICATĂ. Vremea în această săptămână, până pe 22 octombrie

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât normele climatologice ale săptămânii în toate regiunile.  Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, cu un deficit mai pronunțat în regiunile nordice. 

ANM, prognoza meteo MODIFICATĂ. Vremea 22 - 29 octombrie

Temperatura aerului este posibil să aibă valori apropiate de normalul termic al perioadei în regiunile sudice și estice și să fie mai coborâte decât acestea în restul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu excepția regiunilor estice și a zonei montane, unde acestea vor fi ușor excedentare.

ANM, prognoza meteo MODIFICATĂ. Vremea 29 octombrie - 5 noiembrie

Valorile temperaturii aerului se vor situa în jurul mediilor climatologice în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea unor valori ușor mai ridicate în estul și sud-estul țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

ANM, prognoza meteo MODIFICATĂ. Vremea 5 - 12 noiembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru această dată. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval la nivelul întregii țări se vor apropia de cele specifice perioadei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26