COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo. Meteorologii au schimbat Codul Galben în COD PORTOCALIU - Harta județelor afectate

Sunt modificări privind alertele meteo emise de ANM. 

Alertă meteo de Cod Galben

Până la ora 18, este Cod Galben în Transilvania și local în zona montană: ”În intervalul menționat în Transilvania și zona montană vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și, pe arii restrânse, 40...50 l/mp.”, anunță ANM. 

Până duminică dimineață, la ora 02:00, este Cod Galben în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei: ”În intervalul menționat în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și, pe arii restrânse, 40...50 l/mp.”

(w670)

Avertizare de Cod Portocaliu

De la ora 15:00, intră în vigoare un Cod Portocaliu, valabil până mâine dimineață, la ora 02:00. Sunt afectate județele Vaslui, Galați, Tulcea și Brăila: ”În intervalul menționat, în județele Vaslui, Galați, Tulcea și Brăila, vor fi perioade cu averse torențiale, intensificări ale vântului cu rafale de peste 70...80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 35...40 l/mp și, izolat, 50...70 l/mp.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel