ANM, prognoza meteo: Mare ATENȚIE!

Zăpadă
Zăpadă

ANM, PROGNOZA METEO. Alina Șerban, meteorolog ANM, a spus, la Antena 3, cum va fi vremea în zilele următoare, dar și în weekend.

ANM, prognoza meteo. „Într-adevăr, vorbim de un prim val de aer rece. Temperaturile au scăzut de la o zi la alta, chiar semnificativ față de weekendul anterior. Dar răcirea semnificativă se va resimți pe parcursul zilei de miercuri. Vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor. Rafale de 55-65 km/h. Pe crestele montane, mai puternic, peste 80-90 km/h", a spus Alina Șerban.

ANM, prognoza meteo. „Vorbim, în același timp, si de ploi, care vor cuprinde toată țara. În zonele montane, precipitațiile vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Se va depune strat de zăpadă. Mare atenție pentru zonele montane! Vorbim de un strat de zăpadă mai consistent, însoțit de rafale puternice ale vântului", a declarat, luni, 23 octombrie, într-o intervenție telefonică la Antena 3, meteorologul Alina Șerban.

ANM, prognoza meteo. Conform meteorologului, „regimul termic va suferi o scădere pe parcursul zilei de miercuri, miercuri noapte și chiar pe parcursul zilei de joi. În partea nord, de contru a teritoriului, valorile termice vor deveni mai scăzute decât cele normale în această perioadă. Vorbim de maxime de 7-8 grade prin Transilvania, nordul Moldovei, Maramureș. Cel mult 17-18 grade în Muntenia și Oltenia miercuri. Iar joi și mai scăzute de atât. Vor continua să scadă temperaturile și în sudul, sud-estul țării".

ANM, prognoza meteo. „Este un pasaj de scurtă durată. De vineri, se schimbă aspectul. Se încălzește chiar destul de mult aș putea spune în weekend", conform meteorologului Alina Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel