ANM, prognoza METEO - Cum va fi vremea astăzi în țară, pe Litoral și în București

Vremea / Meteo / ANM
Vremea / Meteo / ANM

ANM, prognoza METEO - Vremea în țară, pe litoral și în București va fi mai răcoroasă ca de obicei.

ANM, prognoza METEO - Vremea în țară

În jumătatea de sud a ţării dar şi în centru şi Moldova se vor semnala furtuni puternice şi căderi de grindină, iar cerul va fi variabil. În Dobrogea şi sud-estul Munteniei cantităţile de apă vor fi însemnate. Luni noaptea, cerul devine variabil în întreaga ţara, nu numai în anumite regiuni, iar şansele de precipitaţii sunt reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, iar minimele se vor încadra între 8 şi 18 grade, chiar mai scăzute în estul Transilvaniei.

ANM, prognoza METEO - Vremea pe Litoral

Vremea pe litoral se anunţă instabilă marți, maximele ajungând la doar 28 de grade Celsius. Sunt de așteptat și averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Izolat poate cădea şi grindina. La noapte cerul devine mai mult senin, iar minima va fi de 16 grade.

ANM, prognoza METEO - Vremea în București


Vremea în Capitală va fi răcoroasă, nu numai astăzi, ci și în umătoarele trei zile. marți, maxima va fi de 26 de grade şi pot cădea averse, însoțite de descărcări electrice. Mâine temperatura este așteptată să scadă până la 25 de grade Celsius, iar după-amiaza sunt prognozate noi averse şi vânt cu intensificări. Joi temperaturile rămân mai scăzute decât normalul perioadei, dar şansele de precipitaţii scad.


ANM prognoza METEO pentru perioada următoare arată că vremea se va menține răcoroasă până la sfârșitul săptămânii, cu temperaturi sub nivelul celor normale pentru luna iulie. Miercuri, maximele se vor încadra între 19 şi 27 de grade şi sunt prognozate furtuni în sud, la deal şi la munte. Pentru noapte de prevăd minime de 9 grade Celsius şi noi averse mai ales în sud-estul ţării. Spre sfârșitul perioadei, maxima zilei va fi de 20 de grade în Transilvania şi Moldova şi 28 în Lunca Dunării, iar noapte temperatura va coborî până la 6 grade în depresiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel