COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de furtună. Două județe afectate

Ema Apostu / 26 aug 2019 / 19:02 Salveaza PDF Comentarii

ANM, prognoza meteo. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru două localităţi.

UPDATE: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni și o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţele Sălaj şi Cluj şi o atenţionare Cod galben pentru localităţi din Olt, valabile până la ora 20:00. Potrivit meteorologilor, în judeţul Sălaj, în Surduc, Hida, Gârbou, Cristolţ, Dragu, Zalha, Zimbor, şi în judeţul Cluj, în Sânpaul, Panticeu, Aşchileu, Recea-Cristur se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vijelii, frecvente descărcări electrice

De asemenea, în judeţul Olt, în Scorniceşti, Coloneşti, Verguleasa, Vitomireşti, Vultureşti, Teslui, Cungrea, Spineni, Poboru, Bărăşti, Dobroteasa, Făgeşelu, Leleasca, Optaşi-Măgura, Tătuleşti, Oporelu, Sâmbureşti, Topana, se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 20-25 l/mp şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

ANM, prognoza meteo. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru două localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, valabilă până la ora 18:00.

ANM, prognoza meteo. Potrivit meteorologilor, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în Telciu şi Romuli, se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vijelii, frecvente descărcări electrice.

ANM, prognoza meteo. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28