ANM, prognoza meteo: Caniculă! Informații de ultimă oră

ANM a emis o informare privind temperaturi ridicate, între 35 și 37 de grade.

ANM, PROGNOZA METEO IULIE 2019. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind temperaturile ridicate, între 35 și 37 de grade, de luni și marți, când indicele de confort termic va depăși pragul critic de 80 de unități.

ANM, PROGNOZA METEO IULIE 2019. Potrivit ANM, luni, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiază în Moldova, în zonele de câmpie din Crișana, Banat, Oltenia și Muntenia, în sud-vestul și centrul Transilvaniei și în partea continentală a Dobrogei.

ANM, PROGNOZA METEO IULIE 2019. În aceste zone, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 34 și 37 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

ANM, PROGNOZA METEO IULIE 2019. ANM avertizează că și marți vremea va fi caniculară și disconfortul termic va fi accentuat în cea mai mare parte a țării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar în zonele de câmpie și podiș se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 37 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel