ANM, prognoza meteo. AER POLAR. Meteorolog, intervenție

Gabriela Băncilă, meteorolog ANM, a vorbit, marți, la România TV, despre o masă de aer rece care se va resimți în România.

ANM, PROGNOZA METEO. Așadar, marți dimineață, într-o intervenție la România TV, în jurnalul orei 9.00, meteorologul Gabriela Băncilă a vorbit despre o „masă de aer rece, masă de aer polar". „Circulația aerului este rapidă la nivelul continentului european, în special în partea nordică, central-estică și, ulterior, în partea de est a Europei. Ceea ce conduce la pătrunderea acestui aer rece, fără ca în prealabil să se amestece cu aerul ceva mai cald care există deasupra continentului", a precizat meteorologul.

ANM, PROGNOZA METEO. „În consecință, valorile termice vor marca o scădere semnificativă. Și mă refer la o scădere a valorilor termice pe parcursul zilei de joi, față de ceea ce înregistrăm la începutul săptămânii. În special, vor fi temperaturi coborâte în diminețile zilelor de joi și vineri. Valori termice sub pragul înghețului, în special în zonele depresionare", conform Gabrielei Băncilă.

ANM, PROGNOZA METEO. La munte se va simți cel mai bine schimbarea vremii, potrivit astrologului. „Se vor transforma repede ploile în lapoviță și ninsoare", a punctat Gabriela Băncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel