COD GALBEN  ANM: COD GALBEN până joi, 15 august 2019 - zonele vizate

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Administrația Națională de Meteorologie a emis două coduri galbene de vijelii și ploi torențiale.

ANM, COD GALBEN. Administrația Națională de Meteorologie a emis două coduri galbene de vijelii și ploi torențiale, care cuprind perioada de miercuri, ora 12.00, până joi, ora 10.00.  

ANM, COD GALBEN. Potrivit ANM, fenomenele vizate sunt de instabilitate atmosferică temporar accentuat. Interval de valabilitate pentru Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare și Sălaj este miercuri, ora 12 –miercuri, ora 22.

ANM, COD GALBEN. O a doua avertizare cod galben este valabilă în perioada miercuri, ora 15.00- joi ora 10.00. Zone afectate: Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, sudul Banatului, vestul și sudul Olteniei, zona de munte. În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în vestul și nord-vestul țării, apoi și în centrul, nordul și sud-vestul teritoriului. Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale în general de 55 – 70 km/h, iar temporar peste 80 – 90 km/h, mai ales în sudul și vestul Olteniei, Transilvania și, posibil, în nordul Moldovei. Se vor semnala vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și grindină.

ANM, COD GALBEN. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 50...60 l/mp.

ANM, COD GALBEN. Meteorologii mai anunță că pe parcursul după-amiezii de miercuri, disconfortul termic va persista în sudul, estul și centrul teritoriului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel