ANM, prognoza meteo pe REGIUNI. Vin ninsorile. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

zăpadă
zăpadă

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. BANAT

ANM, prognoza meteo. Valorile termice maxime, în scădere la începutul intervalului, se vor situa ușor sub  normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi în jurul a 19 grade.  Până la sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de  27...28 de grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua  săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20...21 de grade. Temperaturile  minime vor avea ușoare variații până în data de 2 octombrie, cu o medie de 11...12 grade, iar până în data de 5 octombrie, acestea vor fi în creștere până la o medie de 15...16 grade. În  cea de-a doua săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie  în jurul a 9 grade. 

ANM, prognoza meteo. Va ploua, posibil însemnat cantitativ, în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie, iar după  data de 5 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. CRIŞANA

ANM, prognoza meteo. Maximele termice, în scădere în primele zile ale intervalului, se vor situa ușor sub  normele perioadei, iar pană în data de 1 octombrie, media acestora va fi de 17...18 grade.  Până în data de 4 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a 28 de  grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână,  media maximelor va fi în scădere treptată, spre 19...20 de grade. Temperaturile minime vor  avea ușoare variații până în data de 2 octombrie, media acestora fiind de 10...11 grade, iar până în data de 5 octombrie, acestea vor fi în creștere până la o medie în jurul a 14 grade. În  cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie în jurul a 9  grade. 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua posibil însemnat cantitativ, iar între 5  și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. TRANSILVANIA 

ANM, prognoza meteo. Până la începutul lunii octombrie, valorile termice maxime vor fi în scădere spre o medie  de 16 grade și se vor situa ușor sub normele perioadei. La sfârșitul primei săptămâni,  temperaturile maxime vor fi în creștere până la o medie de 25...26 de grade, vremea  devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână, media  maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 grade. Temperaturile minime vor avea tendința  de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 11 grade, spre 9 grade. Apoi, până  în data de 6 octombrie, acestea vor fi în creștere până la o medie de 12 grade. În cea de-a  doua săptămână, minimele termice vor fi în scădere treptată de la o zi la alta, spre o medie  de 7...8 grade. 

ANM, prognoza meteo. Va ploua posibil însemnat cantitativ în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie. În  perioada 6-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. Răcirea vremii din primele zile ale intervalului se va resimți mai ales la valorile diurne.  Acestea se vor apropia de normele perioadei, cu o medie de 17 grade în jurul datei de 1  octombrie. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, spre o medie de 26 de grade, vremea devenind caldă pentru această perioadă. În cea de-a  doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 de grade. Temperaturile  minime vor avea ușoare variații până în data de 3 octombrie, cu o medie de 10...11 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în creștere spre o medie de 13 grade. În cea de-a  doua săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie în jurul a  8 grade. 

ANM, prognoza meteo. Va ploua în zilele de 29, 30 septembrie și 1 octombrie, iar cantitățile de apă vor putea fi  mai însemnate. În perioada 5-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a  ploilor.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. Valorile termice maxime vor fi în scădere până la începutul lunii octombrie, de la medii  de 24 de grade, la 18...19 grade, urmând a se situa ușor sub normele perioadei. Până la  sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere până la o medie de 23...24 de  grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână,  media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18...19 de grade. Temperaturile minime vor  avea tendința de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 13...14 grade, la 11  grade. Apoi, până la începutul celei de-a doua săptămâni, acestea vor fi în creștere spre o  medie de 14 grade. În cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere  treptată, până la o medie în jurul a 9 grade. 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, iar cantitățile de apă vor fi mai  însemnate. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere între 6 și 9 octombrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. Valorile termice maxime vor fi în scădere ușoară până la sfârșitul lunii septembrie, de la  medii de 25 de grade, la 21 de grade, urmând a se situa în jurul normelor perioadei. Până la  sfârșitul primei săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie de 24 de grade,  vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie. În cea de a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere ușoară, spre 20...21 de grade.  Temperaturile minime vor avea tendința de scădere până în data de 2 octombrie, de la o  medie de 17...18 grade, la 14 grade. Apoi, până la începutul celei de-a doua săptămâni,  acestea vor fi în creștere spre o medie de 16...17 grade. În cea de-a doua săptămână,  temperaturile minime vor fi în scădere treptată, până la o medie de 12...13 grade. 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, posibil izolat mai însemnat cantitativ.  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere după data de 7 octombrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. Maximele termice, în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 25...26 de  grade, la 21 de grade, vor ajunge să se situeze ușor sub normele perioadei. Până în data de  5 octombrie, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a 27 de grade, vremea  devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână, media  maximelor va fi în scădere treptată, spre 21...22 de grade. Temperaturile minime vor avea  ușoare variații până în data de 3 octombrie, media acestora fiind de 11...12 grade, iar până în  data de 6 octombrie, acestea vor fi în creștere până la o medie în jurul a 14 grade. În cea de a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie în jurul a 10 grade. 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, pe arii restrânse posibil însemnat  cantitativ, iar între 6 și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. Temperaturile maxime, în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 24 de  grade, la 20...21 de grade, vor ajunge să se situeze ușor sub normele perioadei. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere spre o medie în jurul a  27 de grade, vremea devenind mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii  octombrie. În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre  20...21 de grade. Temperaturile minime vor avea ușoare variații până în data de 2 octombrie,  media acestora fiind în jurul a 11 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în  creștere până la o medie de 14...15 grade. În cea de-a doua săptămână, temperaturile  minime vor fi în scădere spre o medie de 10 grade. 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 28 septembrie – 1 octombrie va ploua, izolat posibil însemnat cantitativ, iar  între 6 și 10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 11 octombrie 2020. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. Răcirea vremii din primele zile ale intervalului se va resimți mai ales la valorile diurne.  Acestea vor fi în scădere de la medii de 14 grade, spre medii în jurul a 9 grade. Până la  începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, spre o medie de 18 grade, vremea devenind caldă pentru această perioadă. În cea de-a doua săptămână, media  maximelor va fi în scădere treptată, spre 10...11 grade. Temperaturile minime vor scădea  ușor până în data de 2 octombrie, de la o medie de 7 grade, la 4...5 grade, iar până în data  de 5 octombrie, acestea vor fi în creștere din nou spre o medie de 10 grade. În cea de-a doua  săptămână și temperaturile minime vor fi în scădere treptată, spre medii în jurul a 4 grade. 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 28 septembrie – 2 octombrie vor fi precipitații, posibil și sub formă de lapoviță și ninsoare la altitudini mari. Cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. După data  de 6 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a precipitațiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy