ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni în următoarele două săptămâni

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. BANAT 

În intervalul 12 - 15 aprilie, vremea se va răci treptat, așa încât valorile termice vor ajunge  mult mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii aprilie, cu medii ale maximelor de  7...8 grade şi ale minimelor de 1...2 grade. Încălzirea vremii din 16 - 19 aprilie va apropia  regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 15...16  grade şi ale temperaturilor minime de 4...5 grade. Ulterior, până la sfârşitul celei de-a doua  săptămâni de prognoză, nu sunt estimate oscilaţii termice importante pe fondul răcoros al  vremii, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 15...16 grade și minime de 5...6 grade. 

În intervalul 13-16 aprilie și în jurul datei de 19 aprilie va fi ridicată probabilitatea pentru ploi, mai ales averse, local însemnate cantitativ și trecător însoțite de descărcări electrice, iar în  celelalte zile ale intervalului celor două săptămâni, temporar vor fi ploi în general slabe.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. CRIŞANA 

Vremea se va răci treptat în intervalul 12 - 15 aprilie și se va ajunge la valori termice mult  mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii aprilie, cu medii ale maximelor de 6...7  grade şi ale minimelor de 1...2 grade. Încălzirea vremii din 16 - 19 aprilie va apropia regimul  termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 15...16 grade şi ale  temperaturilor minime de 3...5 grade. Până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză  se estimează că vremea va fi răcoroasă, cu oscilaţii termice puțin importante de la o zi la alta,  astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 15..16 grade și minime de 4...5 grade. 

În intervalul 13-16 aprilie și în jurul datei de 20 aprilie va fi ridicată probabilitatea pentru  ploi, mai ales averse, local însemnate cantitativ și trecător însoțite de descărcări electrice, iar în  celelalte zile ale intervalului celor două săptămâni, temporar vor fi ploi în general slabe. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. TRANSILVANIA 

În intervalul 12 - 15 aprilie, vremea se va răci treptat, așa încât valorile termice vor ajunge  mult mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii aprilie, cu medii ale maximelor de  6...7 grade şi ale minimelor de -1...0 grade. Încălzirea vremii din 16 - 19 aprilie va apropia  regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 14...15  grade şi ale temperaturilor minime de 1...2 grade. Ulterior, până la sfârşitul celei de-a doua  săptămâni de prognoză, nu sunt estimate oscilaţii termice importante pe fondul răcoros al  vremii, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 13...15 grade și minime de 2...3 grade. 

Pe tot parcursul intervalului de prognoză, probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. MARAMUREŞ 

Vremea se va răci treptat în intervalul 13 - 15 aprilie și se va ajunge la valori termice mult  mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii aprilie, cu medii ale valorilor termice  diurne în jurul a 6 grade şi nocturne de 2...3 grade. Încălzirea vremii din 16 - 19 aprilie va  apropia regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de  15...16 grade şi ale temperaturilor minime de 4...5 grade. Până la sfârşitul celei de-a doua  săptămâni de prognoză se estimează că vremea va fi răcoroasă, cu oscilaţii termice puțin  importante de la o zi la alta, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 15..16 grade și  minime de 4...5 grade. 

În intervalul 13-16 aprilie și în jurul datei de 20 aprilie va fi ridicată probabilitatea pentru  precipitații, local mai însemnate cantitativ. În celelalte zile ale intervalului celor două săptămâni,  temporar vor fi ploi în general slabe.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. MOLDOVA 

Vremea se va încălzi ușor în primele două zile ale intervalului, când media maximelor  termice se va situa în jurul a 18…19 grade, apoi se va răci. Astfel, în perioada 14 - 17 aprilie,  temperaturile diurne se vor situa în medie între 10 și 12 grade, valori cu mult sub cele normale.  Începând cu data de 18 aprilie, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată,  media maximelor urmând să atingă valori de 14…15 grade în ultimele zile din cea de-a doua  săptămână. Minimele termice nu vor avea variații semnificative și se vor situa în medie între 4 și  6 grade, exceptând prima noapte când acestea vor fi mai scăzute la medii de 2…3 grade. 

Temporar va ploua în cea mai mare parte a intervalului, dar pe arii mai extinse și în general  moderat cantitativ în intervalul 14 - 16 aprilie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. DOBROGEA 

Vremea va fi apropiată de regimul termic normal în primele două zile, când se vor  înregistra temperaturi maxime medii de 14…15 grade, dar începând cu data de 14 aprilie va  deveni mai rece decât în mod obișnuit, cu valori diurne în medie de 11…13 grade. Abia spre  finalul celei de-a doua săptămâni va fi posibilă o creștere a maximelor spre medii de 14...15  grade. Minimele termice nu vor avea variații semnificative și se vor situa în medie între 5 și 7  grade. 

Temporar va ploua în cea mai mare parte a intervalului, dar pe arii mai extinse și în general  moderat cantitativ în data de 14 aprilie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. MUNTENIA 

Vremea se va încălzi ușor în primele două zile ale intervalului, când media temperaturilor  maxime va fi de 18…20 de grade, apoi se va răci. Astfel, în perioada 14 - 16 aprilie, valorile  diurne se vor situa în medie la 11…12 grade, cu mult sub cele normale. Începând cu data de 17  aprilie, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, media maximelor urmând să  atingă valori în jurul a 16 grade în ultimele zile din cea de-a doua săptămână. Minimele termice  nu vor avea variații semnificative și se vor situa în medie între 3 și 6 grade. 

Temporar va ploua în cea mai mare parte a intervalului, dar pe arii mai extinse și în general  moderat cantitativ în data de 14 aprilie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. OLTENIA 

Vremea se va încălzi ușor în primele două zile ale intervalului, când media maximelor  termice se va situa în jurul a 18 grade, apoi se va răci. Astfel, în perioada 14 - 16 aprilie,  temperaturile diurne se vor situa în medie la 10…12 grade, valori mult sub cele normale.  Începând cu data de 17 aprilie, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată,  media maximelor urmând să atingă valori de 16…17 grade spre finalul celei de-a doua  săptămâni. Minimele termice nu vor avea variații semnificative și se vor situa în medie între 2 și  6 grade. 

Va ploua, în general moderat cantitativ în intervalul 13-14 aprilie și doar pe arii mai  restrânse și slab în restul intervalului. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 25 aprilie. LA MUNTE 

În primele două zile se vor înregistra temperaturi maxime medii de 9…10 grade, apoi  vremea se va răci accentuat. Astfel, în perioada 14 - 16 aprilie, temperaturile diurne se vor  situa în medie între 0 și 2 grade, valori cu mult sub cele normale. Începând cu data de 17 aprilie,  tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, media maximelor urmând să atingă  valori în jurul a 6 grade la finalul celei de-a doua săptămâni. Minimele termice nu vor avea  variații semnificativ și vor fi preponderent negative, cuprinse în medie între -4 și 0 grade. 

Temporar vor fi precipitații slabe în cea mai mare parte a intervalului, mai ales sub formă  de ploaie, exceptând intervalul 13 - 16 aprilie, când vor fi în general moderate cantitativ și  predominant sub formă de ninsoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel