Andi Moisescu, secretul siluetei sale: Am rămas la aceleași măsuri de foarte mulți ani

Andi Moisescu este unul dintre bărbații care știu să își ascundă vârsta datorită păstrării proporțiilor constante. ''De vină'' pentru acest lucru este soția sa, Olivia Steer.

Prezentatorul Apropo TV își ajută soția la treburile administrative și se completează unul pe celălalt. “Fac tot ceea ce ar putea să facă oricine: ea sau eu! Spăl vase, dau cu aspiratorul, spăl și calc rufe, tot ceea ce ține de gospodărie, de dus gunoiul nu mai zic, e până la urmă o chestiune pur bărbătească”, a spus Andi Moisescu pentru Libertatea.

Cât despre rolul său în bucătărie, Andi Moisescu recunoaște că meritul pentru un stil de viață sănătos pe care l-a adoptat este al soției sale.

“La noi în familie situația nu stă în felul acesta. E departe de a fi eu cel mai bun, sunt foarte în urmă. De altfel, simplul fapt că încă mă mai încap aceleași sacouri de ani de zile și că am rămas în aceleași măsuri de foarte mulți ani nici măcar nu e un merit al meu. Încerc să mănânc sănătos, cât îmi iese, îmi iese. Acasă mănânc sigur. Când mai sunt printr-o deplasare, când mai am evenimente prin țară, mănânc ce găsesc. Nu fac nazuri, în general nu vreau să provoc revoluții. Mă adaptez locului”, a povestit Andi Moisescu pentru aceeași sursă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel