DCNews Lifestyle Retete Trufe de post, rețetă. Desertul delicios și rafinat. Gust excelent!

Trufe de post, rețetă. Desertul delicios și rafinat. Gust excelent!

Ingrediente

1 conserva de năut
50 gr ulei de cocos
2 linguri miere de albine
50 gr carob (pudră de roşcove)

Cum se prepară

Trufe de post, rețetă. Scurgem năutul şi îl răsturnăm în vasul unui blender Adăugăm mierea şi uleiul de cocos. Mixăm până obţinem o pastă fină şi o răsturnăm într-un bol. Dacă este cazul, mai puteţi adăuga puţină miere sau puţin unt de cocos, scrie caietulcuretete.com. Adăugăm pudra de roşcove.

Trufe de post, rețetă. Amestecăm până la omogenizare şi obţinem o compoziţie că o plastelină mai moale. Dacă sunt prea moi şi nu merg modelate, mai adăugaţi puţină pudră de roşcove.

Trufe de post, rețetă. Modelăm biluţe şi le tăvălim prin pudră de roşcove. Din compoziţia dată am obţinut 20 trufe. Păstrăm trufele la frigider până în momentul servirii.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele