DCNews Lifestyle Retete Salată cu sfeclă roșie, pere și brânză. Un preparat culinar, plin de arome

Salată cu sfeclă roșie, pere și brânză. Un preparat culinar, plin de arome

Salată cu sfeclă roșie, pere și brânză. Un preparat culinar, plin de arome. Sursa foto: freepik.com

Pentru această salată ai nevoie de sfeclă fiartă. De asemenea, poți folosi orice fel de brânză albastră.  Se recomandă ca perele să fie moderat dulci și foarte coapte.

Ingrediente pentru șase porții:

sfecla fiartă - 2 bucăți,

pere - 1 bucată,

brânză albastră - 60 grame,

nuci - după gust,

ulei de măsline extra virgin - după gust,

sos de soia - după gust.

 

Rețeta, pas cu pas

Sfecla fiartă se taie în cuburi sau felii. Para spălată bine se taie în felii subțiri. Brânza albastră se taie cubulețe.   

Într-un castron, amestecă sfecla roșie, feliile de pară și brânza albastră. Adaugă nucile tocate și amestecă.

Maioneză de casă cu hrean, un sos potrivit pentru friptură și salate


Stropește salata cu câteva picături de ulei de măsline și sos de soia. Salata este delicioasă și plină de arome. Poftă bună!

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele