Rețeta este o tehnică de patiserie formidabilă, cunoscută de bucătari. În loc de făină, aceștia folosesc amidonul de porumb.
Ingrediente:
- o cutie de iaurt grecesc
- 3 ouă
- 1 cană mare de amidon de porumb
- 5 linguri de zahăr de cocos
- O linguriță de drojdie
- ½ cană de brânză albă simplă
Pregătire:
1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
2. Amestecă ouăle și iaurtul cu un tel, într-un castron mare.
3. În timp ce amesteci, adaugă pudra de porumb treptat, apoi zahărul din nucă de cocos, brânza de vaci și în cele din urmă drojdia. Amestecă până obții o pastă netedă, fără cocoloașe.
4. Toarnă acest preparat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.
Această prăjitură poate fi mâncată la micul dejun sau ca gustare, deoarece este moale și ușoară.