DCNews Lifestyle Retete Omleta albă, mai sănătoasă și mai indicată în diete decât cea clasică. Rețeta, pas cu pas

Omleta albă, mai sănătoasă și mai indicată în diete decât cea clasică. Rețeta, pas cu pas

Omletă rețetă / Foto Pixabay

Ingrediente

2 linguri ulei de măsline 

4 albușuri 

o ceapă 

1 ardei gras

ciupercă Champignon

3 linguri cașcaval ras

sare

piper

Mod de preparare

Separă albușurile de gălbenușuri. Toacă legumele potrivit și frige-le în 2 linguri de ulei de măsline, până când ciupercile își schimbă culoarea. Scoate legumele din tigaie și în locul lor toarnă cele patru albușuri, fără să le bați înainte.

Presară sare și piper, apoi pune un capac deasupra tigăii. Lasă omleta la foc mic pentru câteva minute. Ridică apoi capacul și pe o jumătate de omletă pune legumele, presară cașcavalul și pune cealaltă jumătate deasupra, notează retetepractice.ro.

Servește omleta de albușuri cu o salată.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele