DCNews Lifestyle Retete Înghețată de casă cu căpșune. Această rețetă este demențială!

Înghețată de casă cu căpșune. Această rețetă este demențială!

Ingrediente:

500 gr căpşune
400 gr iaurt
100 ml smântână de frişcă
6 linguri miere (sau 3-4 linguri de zahăr pudră, în funcţie de cât de dulce doriţi)
1 lingură zeamă de lămâie

Cum se prepară

Scoatem codiţele căpşunelor şi le mixăm la robot sau blender. Amestecăm în blender fructele adăugând iaurtul. Batem frişca, apoi o adăugăm la compoziţia de căpşune şi iaurt. Punem apoi şi mierea de albine. Cantitatea de miere poate fi variabilă, în funcţie de cât de dulci sunt căpşunile, scrie csid.ro

Dacă avem aparat de îngheţată, punem compoziţia în aparat şi îngheţata va fi cremoasă, fără ace de gheaţă. Dacă nu avem, scoatem cam la 40 minute vasul din congelator şi mixăm ca să împiedicăm astfel formarea acelor de gheaţă. După câteva ore de stat la congelator putem servi îngheţata.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele