DCNews Lifestyle Retete FRITTATA la cuptor. Nu există MIC DEJUN mai RAPID și DELICIOS!

FRITTATA la cuptor. Nu există MIC DEJUN mai RAPID și DELICIOS!

 Ingrediente

 6 ouă
 120 ml smântână pentru frişcă
 100 g bacon
 100 g roşii cherry
 100 g caşcaval
 2 cepe medii
 400 g spanac baby/1 conservă
 un praf piper
 1/2 linguriţă sare

Cum se prepară

Bate ouăle cu smântâna pentru frişcă, sarea şi piperul. Într-o tigaie, frige bine baconul într-o lingură de ulei, apoi adaugă şi ceapa tocată mărunt, când baconul şi-a lăsat grăsimea, potrivit retetepractice.ro. Frige ceapa până ce devine translucidă, apoi adaugă roşiile şi spanacul şi amestecă până ce spanacul se schimbă la culoare.

Într-o tavă de cuptor pune toate ingredientele: baconul şi restul ingredientelor, ouăle bătute cu smântână şi caşcavalul. Dă tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau până când fritatta se rumeneşte sau se solidifică. Serveşte frittata cu ceapă verde tocată presărată deasupra.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele