DCNews Lifestyle Retete Frittata cu legume, la cuptor, rețetă rapidă, explicată pas cu pas

Frittata cu legume, la cuptor, rețetă rapidă, explicată pas cu pas

Frittata cu legume, la cuptor / Foto Pexels

Ingrediente

6 ouă

120 ml smântână pentru frișcă

100 g bacon

100 g roșii cherry

100 g cașcaval

2 cepe medii

400 g spanac baby/1 conservă

un praf piper

1/2 linguriță sare

Mod de preparare

Bate ouăle cu smântână pentru frișcă, sarea și piperul. Apoi, într-o tigaie, frige bine baconul într-o lingură de ulei, adaugă și ceapa tocată mărunt.

Frige ceapa până ce devine translucidă, apoi adaugă roșiile și spanacul. Amestecă până când spanacul se schimbă la culoare.

Într-o tavă de cuptor pune toate ingredientele: baconul și restul ingredientelor, ouăle bătute cu smântână și cașcavalul.

Lasă tavă la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, notează retetepractice.ro.

Servește frittata cu ceapă verde presărată deasupra.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele