DCNews Lifestyle Retete Fidea cu lapte, rețeta. "Ceva bun" din copilărie

Fidea cu lapte, rețeta. "Ceva bun" din copilărie

Ingrediente

- 500 ml lapte
- 100 g fidea sau orice alt tip de paste
- 50 g zahăr
- vanilie (opţional)

Cum se prepară

Fidea cu lapte, rețeta. Laptele se pune la fiert, se adaugă fideaua, pe care o sfărâmăm în mână, zahărul şi vanilia. Se lasă să fiarbă cam 4 minute, la foc mic, scrie pofta-buna.com. Se pot folosi şi tăieţeii de casă sau alte paste, iar durata de fierbere va fi de 5-6 minute la tăieţei sau în funcţie de instrucţiunile de pe ambalaj, la pastele din comerţ.

Fidea cu lapte, rețeta. Se mai pot adăuga coajă de lămâie (dacă nu este tratată chimic), portocală, scorţişoară sau orice altă aromă. Se lasă să se odihnească zece minute, apoi se poate servi.

Știri similare din categoria Retete Vezi toate articolele